dinsdag 23 oktober 2012

Catrice Limited Edition spectaculART

Hee mensen,
Ik ga vandaag even praten over de aankomende Catrice LE producten uit de spectaculART collectie!
Op het eerste gezicht lijken ze allemaal prachtig in ieder geval.



 Pure Chrome oogschaduws
Catrice belooft dat deze hoog gepigmenteerde het hoogtepunt van de collectie is. Ook zeggen ze dat deze verleidelijke en intense kleuren urenlang blijven zitten!
Kleuren: 01 So Precious  02 Bombay Babe  03 Treasure it  04 Artfully Lustrous
 (v.l.n.r en o.n.b)


 Lashes to Impress individuele nepwimpers
Hier ben ik echt super benieuwd naar! Ze zullen heel natuurlijk lijken, maar toch wel veel volume aan je wimpers geven. Er zitten 3 verschillende wimperlengtes in het doosje.
 Superfine Eyeliner Pen
Deze zal professionele eyelinerlooks maken, lang blijven zitten en hele fijne lijntjes kunnen trekken. Catrice praat met veel lof over deze eyeliner pen. Ik vraag me af of het allemaal verkooppraat of dit product echt goed zal zijn. Je kan deze pen ook gebruiken om mooie figuurtjes te tekenen op je gezicht!
Kleur: 01 Black Bindi


 
 Highlighting Powder
Een zijdezachte poedertextuur en bevat lichtreflecterend pigmenten om mooie accenten aan te brengen op je gezicht en hals. Veel belovend!
Kleur: 01 Artfully Lustrous


 
 Mousse Blush
Een zachtroze mousse blush met medium dekking. Hij geeft je wangen een natuurlijk glow en natuurlijk een mooi kleurtje. Heel gemakkelijk aan te brengen
Kleur: 01 Holi Hai


 
 Sheer Lip Colour
Een lipstick met een transparante geltextuur (denk aan de liptint van Catrice of Maybeline). Geeft je lippen een subtiele glans. Door het hyaluronzuur zorgen deze lipcolours dat je de rimpeltjes om je lippen niet goed meer ziet en door de SPF 10 worden je lippen ook nog eens beschermd voor UV straling. Het verzorgt de lippen dus goed. Deze wil ik echt testen!
Kleuren: 01 Artfully Lustrous  02 Revel the Red  03 Soulful


 
Ultimate Nail Lacquer nagellak
Nagellakjes van nude tot bordeauxrood. De effecten die deze lakjes geven zijn een spannende glans met of zonder glittertjes. Gewoon weer een paar leuke kleurtjes van de oh zo fijne lakjes van Catrice!
Kleuren: 01 Artfully Lustrous  02 Holi Hai  03 Revel the Red  04 Soulful


 
 Gold Leaf topcoat
Een topcoat met een gouden bladstructuur voor een 'spectaculaire' finish! Ik hoop dat hij mooi is. Gegarandeerd een eye-catching effect.




Nou ik hoop dat jullie het leuk vonden! ;D

Kusjes Martha


  





Geen opmerkingen:

Een reactie posten