dinsdag 26 juni 2012

Food addicted #1

Heeeeee lieve mensen,

Wie kent het gezegde: Liefde? Geef mij maar chocolade! Niemand, want dat is mijn motto! Vandaar dit leuke recept met extra veel chocolade.


Triple Chocolate Chip Cookies

 


 

woensdag 20 juni 2012

Outfit post 20-06-''12 !!

Heee, jaa het is gelukt, ik heb een outfit post vandaag!!! Eigenlijk moet ik leren, maar ik heb dus even heeelemaal geen zin. Daarom heb ik mama mee gesleept om fotograafje te spelen en mijn outfit van vandaag vast te leggen. Hope you like!

dinsdag 19 juni 2012

Sorry,!!

Sorry Sorry Sorry, ik blog VEEL te weinig. Jullie worden overspoeld door Martha en de beauty (: maar ik heb gewoon geen tijd :S! Pww, moe ik lijk wel mn oma =S En ik weet gewoon niet wat ik wil schrijven. Niet omdat ik niets weet, ik weet teveel.... Daarom heb ik vandaag een outfit post waar ik al eerder foto's van heb gemaakt. Het is lekker makkelijk en je leert mij en mijn stijl weer wat beter kennen ;)! Hope you like!

Lekkere parfums!

Heeeeeee lieve mensen,

Ik wil graag met jullie praten over lekkere zomerse en frisse parfums die ik heeeel graag in mijn bezit zou willen hebben!

1. Marc Jacobs - Daisy - 64,- euro - 50 ml





Super mooie flacon en echt zo lekker. Het doet me echt denken aan de zomerse dagen en bloemenvelden! Niet zo bloemig dat het overheerst maar heel erg fris. Hij is heel duur maar ik ga hem misschien kopen als ik een bijbaantje heb gevonden. Je hebt ook nog de Daisy Eau So Fresh en dat is een eau de toilette. Ik hou persoonlijk meer van parfum omdat het langer blijft hangen en het wel het origineel is van wat het bedoelt was. Deze staat bovenaan op mijn verlanglijstje.
Daisy Eau de toilette 20 ml is 34,99 euro.




maandag 18 juni 2012

Beste nagellak van Essence

Heeeeeeee lieve mensen,

Vandaag is het nagellaktime! Ik heb even mijn nagellakstash omgekeerd en ik wil het hebben over de nagellaklijn van Essence: Colour and Go lijn. Ik vind dat hier zeker een paar kleurtjes bij zitten die origineel, mooi en opvallend zijn. Ik wilde er graag een paar met jullie delen.


zondag 17 juni 2012

Outfit of the day


Heeee lieve mensen,
Ik wil vandaag even mijn outfit of the day laten zien aan jullie! Ik hoop dat jullie 'm leuk vinden.

vrijdag 15 juni 2012

Topshop summerdays.

Heeeee lieve mensen,

Ik kijk heel vaak op webshops en 1 van mijn favoriete is www.topshop.com
Het is echt super leuk, wel een beetje prijzig, maar ik kijk er vooral op om inspiratie op te doen.
Op een gegeven moment had ik zo'n zin om looks te maken dat ik gewoon ging knippen en plakken met dit als resultaat:

donderdag 14 juni 2012

Outfit post !!

Hello sunshines! Sorry sorry sorry dat er de laatste tijd niet geblogd is, martha schreef het al pww!. Maar niet alleen daarom  hoor je niet zo veel van me, ik ben de laatste tijd redelijk vaak ziek! Toch besloot ik een oufit post te doen. Het is niet de outfit van vandaag maar voor morgen, Hope you like!



veel mensen zeggen dat je bruin en zwart niet kan combineren, ik denk daar anders over !

Niet veel..

Nee, ik denk dat het je is opgevallen. Er komen niet zoveel nieuwe posts op de site. Dat komt omdat linde en ik allebei proefwerkweek hebben.. Jullie kennen het wel denk ik? Het spijt ons heel erg maar er komt binnenkort echt een nieuwe post. Zo snel mogelijk!

xMartha

maandag 11 juni 2012

Zomerverzorgings producten.

Heeeee lieve mensen,

Vandaag wil ik praten over de zomer! Ook al is het niet echt lekker weer.. De zomer is al begonnen en de vakantie ook (voor de Brabanders dan). Ik heb wel echt een paar dingen die ik meeneem op vakantie die ik echt nodig heb. En dan praat ik niet over mascara ofzo, nee over verzorgingsproducten. Dit is alles wat ik mee zou nemen speciaal voor de zomer (niet alles maar de belangrijkste dingen):


donderdag 7 juni 2012

Shoplog Primark

HoiHoi, vandaag heb ik de Primark shoplog voor jullie. Het was wel een beetje raar, praten tegen niks, maar ik hoop dat jullie et leuk vinden. Kuss Linde.

PS. sorry dat ik dingen zo dicht bij decamera houd, het is hier nogal krap ! Ik ga er aan werken. =D

Summertime inspiration!

Heeee lieve mensen,

Ik ben niet alleen van de beauty maar zeker ook van de fashion! Ik hou van leuke vrolijke maar ook stoere kleding. Alles door elkaar.
Vandaag krijgen jullie een fotoblog te zien met mijn inspiratie en must-haves voor deze zomer!

Foto 1:
Ik word heel blij als ik zo'n kleur zie! Ik vind de colourblocking trend van nu echt super leuk. Lekker fel en precies goed voor de zomer. Ook hou ik wel van een mooi wit zwierig shirtje. Vooral de clutch vind ik een leuke accesoire want daar ben ik op dit moment helemaal weg van. Misschien zou ik de clutch in een lekkere felle kleur hebben gedaan maar ik vind nude kleuren wel mooi basic. Ook de highwaste trend vind ik top!

maandag 4 juni 2012

Mijn stijl

Hello sunshine's!
Terwijl het buiten regent, en mijn haar nog aan mijn gezicht plakt, bedenk ik me dat ik mijn eerste blog maar over mezelf moet doen. En nee ik ga niet vertellen wat mijn lievelingseten is, maar wat mijn stijl is, wat ik draag, en waar je over gaat lezen. Hope you like!


Tja, mijn stijl.  Mijn stijl is de afgelopen jaren nogal veranderd, en als ik het in een paar woorden moet beschrijven is dat denk ik toch wel,
- Girly, meisjesachtig, of schattig
- Jaren 70/80
- Kleurrijk
- Met een stoer of raar tintje.

Review NYC face powder en Hema kwast

Regen, regen en nog eens regen. Ondanks het heerlijke weer van vandaag ben ik lekker naar school gefietst en nat geregend. Toen ik weer thuiskwam dacht ik: Hé, waarom schrijf ik niet mijn allereerste review? Toen ik ging bedenken waarover wist ik het meteen. Iets wat me heel goed bevalt.

NYC Smooth Skin pressed face powder & de Hema poederkwast
Dit zijn 2 dingen die ik samen gebruik en die mij zeer goed bevallen.

 

zondag 3 juni 2012

Shoplog kruidvat en Hema

Heeeeee,
Wij zijn vanmiddag lekker naar de Kruidvat en de Hema  gefietst en kijk het filmpje maar! Sorry dat hij zo opeens ophoud, de camera was leeg! Enjoy (:


x Martha en Linde

Prijzen:
NYC Smooth Skin pressed face powder / 3,29 euro
Essence I love stage Eyeshadowbase / 2,49 euro
Essence Stay all day concealer / 2,49 euro
Catrice Made to stay highlighter pen / 2,49 euro
Essence eau de toilette Like a Trip to New York / 2,99 euro
NYC quick dry nailpolish nr. 224 / 2,29 euro
Essence colour & go nailpolish nr. 67 / 1,29 euro
Hema poederkwast / 4,50 euro

Welkomstfilmpje!

Hallo! Wij zijn Linde en Martha en hier is ons welkomstfilmpje voor jullie.
Enjoy!
PS. we zijn ervaringloos, sorry voor de rare gezichten, en scheve opmerkingen.




x Martha en Linde